БІОКОСМЕЦЕВТИКУ

DERMOLIPS

Біологічний. Справді натуральний
ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ

DERMOLIPS

ISHI DERMOLIPS — це органічний бальзам для губ із багатим складом натуральних олій і масел із зволожуючими, живильними та відновлюючими властивостями, спеціально розроблений для відновлення м’якості, зволоження та стійкості делікатних тканин губ, одночасно запобігаючи впливу сонця. старіння та екологічному стресу.

Губи, як з точки зору їх анатомічної будови, так і з точки зору їх функціональності та впливу навколишнього середовища, є дуже делікатною областю, яка потребує належного догляду та уваги.

Ось чому дуже важливо вибрати бальзам для губ, здатний усунути негативний вплив навколишнього середовища, невідповідних продуктів.

ISHI

Рішення

Натуральні інгредієнти в сертифікованому органічному складі та синергія олій і масел, вибраних завдяки досвіду тих, хто вивчав і виробляв їх протягом десятиліть, у ефектному та високоефективному продукті.

Правильна підтримка фізіологічних процесів і приємність щоденного використання для всіх типів шкіри: сильні сторони ISHI DERMOLIPS, зволожувального та живильного бальзаму для губ, природного вирішення проблеми сухих, потрісканих і зневоднених губ.

ISHI Dermolips, balsamo per le labbra biologico
ISHI DERMOLIPS

ІНГРЕДІЄНТИ

(Butyrospermum parkii butter)

Дорогоцінне масло, отримане з холодного віджиму цієї чудової рослини, яка походить із Центральної Африки, яку цінують прекрасні ефіопські та івуарські жінки за його склад, багатий дорогоцінними елементами, включно з багатьма фітостеролами, які чудово пом’якшують, зволожують і відновлюють поверхневу гідроліпідну плівку.

(Simmondsia chinensis seed oil)

Народ Піма та Навахо з Арізони наносив на рани мазь, отриману з пресування ягід цієї рослини, для прискорення загоєння, властивість, яка особливо цінується й сьогодні, особливо для тендітної тканини, яка легко тріскається, наприклад як губи..

(Gossypium Herbaceum Seed Oil)

Понад 5000 років бавовна дарувала нам свої м’які та надзвичайно приємні до шкіри волокна, властивостями яких вирізняється навіть олія, отримана холодним тиском: пом’якшення та оксамитовий дотик у прозорій олії, багатій на жирні кислоти.

(Ricinus communis seed oil)

З насіння цієї рослини отримують олію, відому єгиптянам ще більше 4000 років тому і сьогодні високо цінується за її заспокійливі, зміцнюючі, протизапальні та антимікробні властивості, а також за її приємність і чудову намазуваність.

(Cera alba)

Протягом тисячоліть він був основним інгредієнтом багатьох засобів по догляду за шкірою, зокрема для обличчя та губ, де він забезпечує постачання природних восків з великою спорідненістю для шкіри, а також регулює дотик, розподільність і консистенцію. продукт, також стійкий до різких перепадів температури.

(Argania spinosa kernel oil)

Незамінний у ритуалі краси прекрасних берберських жінок, Аргана, рослина, яка походить з марокканського плато Атлас, тепер є безсумнівною навіть у найпрестижніших косметичних засобах завдяки своїм живильним і відновлюючим властивостям, а також як зволожувач і реепітелізатор.

(Copernicia cerifera wax)

Відома як «королева воску», з цієї пальми, яка походить із Бразилії, отримують незамінний інгредієнт, який надає тілесності та структури натуральним продуктам для догляду за шкірою та губами, не вдаючись до вазеліну чи інших речовин, погано сумісних зі шкірою.

(Vanilla planifolia extract)

Натуральний екстракт дорогоцінної екзотичної рослини з неперевершеним ароматом, що родом з Мадагаскару, чудовий як для забезпечення природної приємності продукту, так і для його заспокійливих і ароматерапевтичних

(Butyrospermum parkii butter)

Pregiato burro ottenuto dalla pressione a freddo delle noci di questa meravigliosa pianta originaria del Centro Africa, apprezzato dalle bellissime donne etiopi o ivoriane per la sua composizione ricca in pregiati elementi dermoaffini, tra cui i molti fitosteroli, eccellenti per le proprietà emollienti, idratanti e per il ripristino del film idrolipidico superficiale.

(Simmondsia chinensis seed oil)

I Pima e i Navajo dell’Arizona usavano applicare l’unguento ottenuto dalla pressione delle bacche di questa pianta sulle ferite per favorirne la cicatrizzazione, proprietà che ancora oggi è particolarmente apprezzata, ancora di più per un tessuto fragile e facile alle fessurazioni come quello delle labbra.

(Gossypium Herbaceum Seed Oil)

Da più di 5,000 anni il cotone ci ha fatto dono delle sue fibre morbide e straordinariamente dermocompatibili, proprietà per cui anche l’olio, ottenuto per pressione a freddo, si contraddistingue: emollienza e tocco vellutato, in un olio limpido e ricco di Acidi Grassi Essenziali.

(Ricinus communis seed oil)

Dai semi di questa pianta si ottiene un olio, noto agli Egiziani già più di 4,000 anni fa e oggi molto apprezzato per le sue proprietà lenitive, rinforzanti, anti-infiammatorie e anti-microbiche, oltre che per la gradevolezza e l’ottima spalmabilità.

(Cera alba)

Da migliaia di anni è ingrediente fondamentale di moltissimi prodotti per la cura della pelle, in particolare per il viso e per le labbra, dove assicura l’apporto di cere naturali di grande dermoaffinità, oltre che a regolare il tocco, la spalmabilità e la consistenza del prodotto, resistente anche agli sbalzi di temperatura.

(Argania spinosa kernel oil)

Immancabile nel rituale di bellezza delle bellissime donne berbere, l’Argan, pianta originaria dell’altopiano dell’Atlante marocchino, è ormai una certezza anche nei cosmetici di maggior pregio per le sue proprietà nutrienti e restitutive, oltre che come idratante e riepitelizzante.

(Copernicia cerifera wax)

Conosciuta come la “Regina delle cere”, da questa palma originaria del Brasile, si ottiene un ingrediente indispensabile per dare corpo e struttura a prodotti naturali per la cura della pelle e delle labbra, senza ricorrere così a petrolati o ad altre sostanze poco dermocompatibili.

(Vanilla planifolia extract)

Estratto naturale della preziosa pianta esotica dall’aroma inconfondibile, originaria del Madagascar, eccellente sia per garantire una naturale gradevolezza al prodotto che per le proprietà lenitive ed aromaterapiche.

Продукт це місія.

Нове бачення високої косметики. Більш природно. Більш просто. Більш правдиво. Більш ефективно

Краса - це повага.

Співпрацюйте з природою, не використовуйте її. Краса майбутнього - це перш за все повага .

Якість є результатом досліджень.

Дослідження та ноу-хау APG Group, знання та багаторічний досвід у сфері зеленої хімії.

Знайдіть центр краси

Переглянути всі центри краси ISHI на території країни

Iscrizione Newsletter

Specifica tipologia:
Назад

Шукати Інестетизм

Лінії продуктів для обличчя

Назад
Назад

NEW SUNTHERAPY 2022

Лінії продуктів Сонячні

Назад

Grazie!

Ti ringraziamo per la tua registrazione alla newsletter, in questo modo sarai sempre in aggiornamento su novità, promozioni ed eventi!